Osztálykirándulások

Csoportjainak nagy része iskolai osztály, ami nem véletlen, hiszen az alapítók a tábort gyermeküdültetésre hozták létre és  azért, hogy a természetre még oly fogékony, de attól sajnos egyre inkább eltávolodó fiatalokkal megismertessük az őket körülvevő környezetet, az élővilágot.
Egy-egy osztálykirándulás nagy jelentőségű egy osztály életében, a kirándulás felszabadult légköre közösségépítő hatású. Lehetőséget ad arra, hogy a tanulók még inkább megismerjék egymást, segít a baráti kapcsolatok elmélyítésében, és sok-sok  élménnyel gazdagíthatja az iskolai éveket.

A rengeteg látnivaló, a festői szépségű Balaton-felvidéki táj kellemes környezetet biztosít, és remek lehetőséget ad az osztálykirándulásokra.

A környék gazdag történelmi műemlékekben, néprajzi látnivalókban és múzeumokban, melyek érdekes és tartalmas programokat biztosíthatnak.

Üdülőtáborunk sokféle lehetőséget teremt a fedett- és szabadtéri közös programokra (fedett terasz, játszóház, házi mozi, szabadtéri színpad, sport, játék, beszélgetés, főzés, tábortűz, stb.).

Nem elhanyagolható, hogy kedvező áraink a tanulók pénztárcájához igazodnak.


A környék gazdag programkínálatából szinte mindenki talál kedvére valót.

Az alábbi linkre kattintva mindenki kedve szerint egészítheti ki kirándulási terveit vagy alakíthatja az osztálykirándulás programját.

http://www.bfnp.hu/magyar/oldalak/bfnp_programok/

A kísérő tanároknak 20 fő felett 2 főnek, 30 fő felett 3 főnek ingyenes.

 

Ne hagyja ki! Mindenkit szeretettel várunk!