Nyári táborok

Míg a gyerekek alig várják az utolsó kicsöngetést a suliban, addig a szülőknek rendszerint nagy fejtörést okoz a nyári szünet, hiszen kevesen tehetik meg, hogy egész nyáron szabadságon legyenek. Ismét egyre-több iskola szervezi meg önállóan a nyári táborait, melynek programját közösen a szülőkkel alakítják ki. A programok így biztosan a gyermekek igényeihez igazodnak, s nem okoznak esetleg csalódást.

Üdülőtáborunkat önállóan szervezett nyári táborokhoz ajánljuk.

Egy jó tábor emlékei hosszú évek múltán is fel-felderengenek a résztvevőkben. Sokan felnőttként is gyermekkoruk legszebb nyarára emlékeznek vissza a legszívesebben.

Mi is szeretnénk hozzájárulni ehhez. Úgy gondoljuk, hogy üdülőtáborunk és a környező vidék ideális helyszínt biztosíthat a különféle nyári táborok, napközis táborok, tematikus táborok lebonyolításához.

Nyitva tartás:

Június 1. – szeptember 15.

 

A turnusok egyhetes váltásokkal

június 18. és augusztus 29. között.

(hétfőtől-szombatig/vasárnapig)
Elhelyezés 7 fős emeletes ágyas, faházakban.

 

Ízelítő a kirándulási lehetőségből:
- Kőtenger Szentbékálla - Hegyestű kilátó - Salföldi Tájvédelmi Major - Kopasz hegy - Kornyi tó - Kékkút Theodora forrás

 

A nálunk vendégeskedők a vidék programlehetőségeinek egész sorából válogatva tervezhetik meg nyaralásukat, hogy az a lehető legkellemesebben és élvezetesebben teljen.

A környék látnivalóit az alábbi honlapon, a megfelelő linkre kattintva tekinthetik meg.

http://www.bfnp.hu/magyar/oldalak/tihanyi_felsziget/

Diákcsoportok esetében 10 főként egy kísérőtanár szállása és étkezése ingyenes.

 

Foglaljanak most!