Akik ajánlanak...

Béres Klára
Béres Zrt., igazgató

Érték és élmény

Aki valaha is lehetőséget kapott gyermekkorában arra, hogy nyári táborban töltsön egy-két hetet a Balaton mellett, az egészen biztos, hogy élethosszig hordozza magában a balatoni nyár önfeledt örömét. Mert azt bizony felejthetetlen. Általános iskolásként nekem is volt szerencsém részt venni a bicskeiek zánkai táborában. Gyönyörűséges észak-balatoni táj, vidám csobbanások, közös programok, suttogó lombú fák, épülő barátságok, szövődő diákszerelmek…  minden bizonnyal mindezek élménye benne van abban, hogy örök szerelmet kötöttem  a magyar tengerrel, melyhez fogható – ezt állítom ma is –  nincs is több a földkerekségen.

Bicskei lányok, fiúk, ki ne hagyjátok!

Kárpáti József
festőművész

Sokszor töltöttem itt egy- egy hetet. A tábor kellemes, árnyas . A  falutól kissé félreeső, nyugodt környezetben van, mégis kis könnyű sétával a strandon vagyunk. Hetven gyermek számára kényelmes, nem tűnik zsúfoltnak. Kis faházak, romantikus búvóhelyként lapulnak a fák között.

Szabó Péter

Szabó Péter vagyok és én is több alkalommal élvezhettem a zánkai tábor varázslatos hangulatát. Életre szóló élményeket éltem át az ott töltött nyarakon, amikre mind a mai napig nagyon jó visszaemlékezni: éjszakai túrák és vetélkedők, tábortűz körüli játékok és bulik, éjszakai fürdőzések - ez persze nem volt a táborvezetők által engedélyezett program, de mi azért nagyon élveztük.

Ezekre az élményekre jó igazán emlékezni, nem csak az iskolapadban eltöltött időre: a csodás balatoni kalandokra, amik megszínesítették az tanulással töltött szürke hétköznapokat.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy gyűjtsön magának balatoni emlékeket, legyen ott és élje át a saját zánkai táborozását, hogy később ugyanilyen vagy még ennél is szívesebben emlékezzen vissza a sulis időszakra. J

Szabó Péter egykori válogatott birkózót a Való Világ című műsorból ismerhette meg az ország. Péter azóta visszavonult a nyilvánosságtól: reklámmarketinggel, vállalatfejlesztéssel, trénerkedéssel, életmód tanácsadással foglalkozik.

Verses füzete is megjelent „Hogy változhass” címmel.